De service van Koopman Autoschade

De service van Koopman Autoschade

Koopman Autoschade is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een bekende naam in de omgeving. Wij hebben grote wagenparken als klant, werken voor verschillende leasemaatschappijen en vele particulieren.

De reden dat zij voor de service van Koopman Autoschade kiezen is simpel: wij repareren snel én met hoge kwaliteit. Deze verhouding kunnen wij realiseren omdat wij uitsluitend werken met getrainde monteurs en autospuiters welke buiten alle diploma’s, ook een hart voor auto’s hebben. Wij repareren een auto zoals wij onze eigen auto ook gerepareerd zouden hebben: goed en veilig.

Het is vervelend om tijdens de reparatie van uw auto tijdelijk geen vervoer te hebben. Dat is de reden dat wij snél en efficiënt repareren. Als u uw auto brengt om 08:00, dan wordt er gestart om 08:05. Zo kunnen wij snel constateren welke onderdelen wij moeten bestellen, zodat wij die zo snel mogelijk in huis hebben. Natuurlijk staan wij tot die tijd niet stil, er wordt dan al hard aan uw auto gewerkt.

Uiteraard hebben wij altijd vervangend vervoer (van maximaal 1 jaar oud) klaarstaan. En als u geen vervangend vervoer nodig heeft, brengen wij u gewoon even thuis of naar uw werk.

Verzekeringswerk
Vaak hebben grote ketens als nadeel dat het schadebedrijf met minimale middelen moet werken. Wij hebben ons bewust niet aangesloten bij een grote keten. Op deze manier hebben wij de vrijheid om zelf keuzes te maken samen met u als klant, zoals ervoor kiezen om delen te vervangen i.p.v. uit te deuken. Tevens kunnen wij daardoor werken met de meest hoogwaardige verf en spuiten wij altijd aangrenzende delen mee zodat er geen kleurverschil ontstaat. Zo kunnen wij u verzekeren dat uw auto écht goed wordt gerepareerd.

Wij werken uitsluitend samen met officiële dealers.